Frida Lund
Jag är en peppad person med mat och dryck som främsta intresse. Brynt smör funkar till allt och min bästa grej är att äta. Här kommer recept på brownies, pastor och goda chokladgrejer men också om livet generellt med en ettåring, inredning och auktioner samt vin. Mycket vin.
Annons

På landet

Det är söndag och vi bestämde oss för att vara kvar här på landet till i morgon. Florre får vara ledig från föris så får vi dela upp dagen. Jag har ett teamsmöte vid 10. Kom på nu att jag kommer dyka upp i full landetmundering och trassligt hår. Jaja, så får det väl vara.

Annons

update! Fyfan vilken riksångest jag fick över att vilja diskutera corren. Nej, detta är inte rätt plats. Tog bort inlägget. Har istället ett påbörjat inlägg om amning. Känns liiite mindre lack-lägesbenäget.

Annons

4 kommentarer till “På landet”

 1. Reb skriver: 6 december, 2020

  Hehe svarar men låter kanske bli att läsa vad folk nu kan tänkas ha för kritik mot mig.

  Jag bor i två städer – med en övernattningslägenhet för jobb i Eskilstuna. Jag åker därför tåg åtminstone varannan vecka, hem till gbg. (Innan dagpendlade jag istället från Stockholm, där jag fortfarande bodde då, till min arbetsort varje dag vilket dörr till dörr tog två timmar så det var ju mer resande då). Nu pendlar jag alltså gbg-Eskilstuna och veckovis istället.

  Jag är på kontoret nästan jämt. Vi får inte jobba särskilt mycket distans pga samhällsviktig myndighet. Så träffar kollegor med andra ord.

  Jag träffar min killes familj allihop på middagar. Jag träffar mina kompisar/kollegor på vin i Eskilstuna. Snart kommer min killes syrra hit på filmkväll. Vi flyttade hit för att han behövde vara närmare som familj, vet inte vad jag ska säga i försvar om det.

  Men jag åker inte kollektivt i Eskilstuna, går bara. Är mestadels ensam där för det enda jag gör är att jobba 12-timmarsdagar. Kollegorna är de enda jag träffar. Och jag gymmar inte just nu. (Inte för att det var mycket innan skärpta restriktionerna heller). Shoppar inte eller något sånt heller. Håller avstånd från folk när jag går promenader. På tåget sätter jag mig långt från andra.


  1. fridalund skriver: 6 december, 2020

   Tack för svar! Jag var så nyfiken på riktigt men tog bort den delen av inlägget för jag kom på att jag verkligen tror att det skulle bli helt onyanserat och mycket ilska. 💗


 2. Emma skriver: 6 december, 2020

  Jag jobbar varannan dag på kontoret då vi måste ha vissa funktioner på plats, så då träffar jag samma gång kollegor ungefär. Att få gå till kontoret gör att jag klarar av att inte vara lika social på helgerna. Cyklar till jobbet, försöker veckohandla på helgen då det inte är lika mkt folk i affären som efter jobbet. Går inte i butiker. Jag träffar ingen förutom min sambo på helgerna. Hen jobbar på vårdcentral och träffar oundvikligen mkt folk om dagarna. Men förra helgen var vi ute och åt på restaurang (inomhus) med mina föräldrar som bor i en annan stad. Vi höll avstånd, men satt ju ändå mitt emot varandra på middagen. Har inte vågat säga till någon på jobbet hehe.


  1. fridalund skriver: 6 december, 2020

   Förstår det. Jag tog bort inlägget för min nyfikenhet skulle nog tas över av folk som blir arga och i denna konstiga tid är ju allas rätt att känna vad som helt ok.
   Tack för svar!


Dela på:
Laddar
https://fridalund.baaam.se/okategoriserade/ett-tack-och-en-helg/