Frida Lund
Jag är en peppad person med mat och dryck som främsta intresse. Brynt smör funkar till allt och min bästa grej är att äta. Här kommer recept på brownies, pastor och goda chokladgrejer men också om livet generellt med en ettåring, inredning och auktioner samt vin. Mycket vin.
Annons

Vad 2020 gav mig

2020 har tagit mycket av det sociala från en under lång tid nu. Men jag upplever också att 2020 gett mig saker som jag bär med mig in i 2021 med glädje.

Ett brinnande vinintresse. 
Det har inte direkt varit obrinnande innan men i år har det satt fart utav bara fan. Kan knappt tänka på annat än mitt roliga vinprojekt, på viner jag vill testa och vinlådor jag vill släppa.

Annons

Mer kunskap i köket
Jag tycker mig kunna säga att jag blivit avsevärt bättre på matlagning i år. Kommit över någon form av tröskel och det känns spännande att testa nya saker som jag kanske inte vågat mig på innan.

Annons

Ett AB
Min enskilda firma blev ett AB och himlarns vad jag kände mig som en egenföretagare när första lönen betalades ut.

Längtan efter ett landställe
*unikt* vad få som börjat längta efter det detta konstiga år. Ser fram emot ett kommande landställe, när nu det sker om fem år eller om tio. Men vad vi ska ha det mysigt då.

En ny nära vän
Det är så häftigt när det sker i vuxen ålder sådär drabbande. I fredags skålade jag med Sofia, Tessan, Louise, Emelie och en vän till som jag glömt namnet på (förlåt) utanför Sofia på hennes gård (med avstånd). Vi skulle säga hejdå för hon flyttar till Norrköping. Något som skulle kunna vara riskabelt i en relativt ny vänskap. Men detta är ingen fling, det vet vi båda. Det har blivit en grundad, stark enighet som jag kommer ta med mig genom livet.

Det är så jävla fint att jag både förväntar mig och VET att det minst en gång, förmodligen två, tre gånger om dagen kommer ringas och snackas. Som den där kompisen på jobbet man tar en kaffe med på eftermiddagen. Jag undrar hur många timmar vi pratat 2020? En livstid nästan.
Ser så mycket fram emot att besöka henne (när man får), se hennes nya gator och kvarter, festa och dansa på högtalarna på Palace, men medan jag väntar på det tar jag bara upp luren och ringer, så svarar hon. Tack för att du finns din otroligt roliga och varma person. Tror inte egenföretagarlivet hade varit nåt om du inte fanns. <3

Annons

En gul Rodebjertröja
Ja. Blondes kan ha gult på sig.

Ett skrivprojekt
Jag får fatta *pennan* och skriva långt. Något helt nytt för mig men som har tvingat mig ner i stolen timmar nästan varje dag. Det är och har varit så jävla SVÅRT men jag har diciplinerat mig och gjort det. Ska berätta såklart.

En krönika
I Feb kommer min första krönika ut i ett superfint magasin. Hallå, hur läskigt?

Starkare kärlek till A
Finns det någon som står pall som honom? Som låter mig falla gång på gång medan han står där med sin rationella, öppna famn. Jag älskar honom så djupt. Att jobba hemma konstant med varandra är dock inte BARA kul. Jag vill sakna honom? Nu är vi på samma plats hela tiden. Vrålade idag när jag hade frustrationspanik ”jag tar in på hotell snart, heeeelt själv” han ba. ”okej, klart du ska”. <3333333

Annons

Tid 
Att vara egen är onekligen en balansgång mellan att aldrig vara ledig och att alltid kunna vara ledig. Det förstnämnda är ju sannolikt det som är mest troligt och som det är för mig, men ändå att kunna hämta Florens tidigt på dagarna för jag bestämmer själv är en sån otrolig lyx som jag verkligen inte tar för givet.

VINTV
Att få kreera ett så stort projekt har verkligen varit spännande, krävande och roligt. Hade jag inte haft Amanda och Elina så hade det aldrig gått. Och ärligt talat, programledaryrket är INTE tråkigt. Alla företag borde för övrigt försöka få jobba med Elina som pr-proffs. Satan så duktig hon är.

 

Det finns massa andra saker som lyst upp dett konstiga år. Jag är framförallt tacksam för att jag och mina nära är friska såklart.

Annons

Kommentarer till “Vad 2020 gav mig”

  1. Sofia Wood skriver: 21 december, 2020

    😭❤️ ringer dig imorgon


Dela på:
Laddar
https://fridalund.baaam.se/okategoriserade/florens/